Re.Set Wellness Challenge

Lisää hyvinvointia, iloa ja kauneutta 28 päivän haasteessa

Löydä oma potentiaalisi, voimasi ja sisäinen valosi. Saat päivittäin uutta sisältöä, joka on helppo viedä heti käytäntöön. Osallistumalla saat tuloksia nopeasti, lempeästi, pieni askel kerrallaan. ❤️

Toimi nopeasti, tarjous voimassa vielä:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

hinta 79€ 59€

Haaste aktivoituu heti tilauksen jälkeen.

Materiaalit ovat käytössäsi 35 päivää tilauksen hetkestä.

Autamme sinua olemaan paras versio itsestäsi

Tämä haaste auttaa sinua saavuttamaan kevyemmän olon ulkoisesti ja sisäisesti. Löydät oman voimasi ja sisäisen valosi, olet onnellisempi, energisempi ja terveempi – paras versio itsestäsi.

Voit ja jaksat paremmin

Jätä hyvästit jatkuvalle väsymykselle – autamme sinua ylläpitämään hyvinvointia, hidastamaan ikääntymistä ja parantamaan kehosi toimintakykyä lempeästi.

Lisäät hyvinvointiasi terveellisellä ravinnolla

Vinkkejä ja tietoa terveellisestä ravinnosta, joilla päivität ateriasi tukemaan hyvinvointiasi sekä tuomaan lisää virtaa elämään.

Lasket stressitasojasi

Haasteessa saat yksinkertaiset ja lempeät menetelmät, jotka ovat kehitetty vähentämään stressiä ja auttamaan sinua olemaan onnellisempi.

Nautit elämästäsi

Haasteessa panostetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi, jotta voit nauttia elämästäsi enemmän kuin koskaan. Sinä olet sen arvoinen!

28 päivän haasteessa

Osallistujien palautteita

Tämä haaste on sinulle jos:

  • Haluat lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia
  • Kaipaat enemmän iloa ja tasapainoa elämääsi
  • Haluat vinkkejä ja työkaluja mielen hyvinvointiin
  • Elämässäsi on paljon stressiä
  • Haluat nukkua paremmin
  • Tarvitset vinkkejä palautumiseen
  • Haluat kehittää itseäsi
  • Toiveena on nostaa energiatasoja
  • Haluat olla paras versio itsestäsi

Motivaatiota ja vertaistukea yhteisöstä

Haasteen lisäksi pääset liittymään myös suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksiasi, kysyä lisätietoa ja lukea muiden osallistujien oivalluksista. Tsemppaava yhteisö auttaa saavuttamaan tavoitteitasi.

Valmentajanasi Jenni Levävaara

Jenni on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Tunnettu puhuja ja kouluttaja. Liikunta ja hyvinvointialalla hän on toiminut yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Jenni on valmentanut onnistunein tuloksin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lämpimin ja määrätietoisin ottein yritysjohtajia, kilpaurheilijoita, julkisuuden henkilöitä, painonpudottajia ja ennen kaikkea hyvinvointiinsa tavoitteellisesti panostavia henkilöitä.

Jenni on Suomen kokeneimpia ja pisimpään alalla vaikuttaneita kouluttautuneita Personal Trainereita, lisäksi hän on kouluttautunut mm. liikunnanohjaajaksi, lisensioitunut NLP kouluttajaksi, ravintovalmentajaksi, nivelliikkuvuuteen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi.

”Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.”

-Jenni Levävaara

Sinä ansaitset olla paras versio itsestäsi!

Tiedät, että olet täällä jostain syystä. Olet toteuttamassa itseäsi, rakastamassa ja jättämässä omat ainutlaatuiset jälkesi tähän maailmaan.

Kun kehosi, mielesi ja sydämesi on tasapainossa, voit olla paras versio itsestäsi. Voit rakastaa enemmän, toteuttaa unelmasi ja olla se kuka aidosti olet. Rakastu intohimoisesti omaan elämääsi.

Ole oma aito itsesi, kokonaisena, siinä viisaudessa, mikä sinussa on. Yhteys luontoon rakentaa yhteyttäsi omaan itseesi, sieluusi. Sinussa on jo kaikki.

Haasta itsesi ja lähde mukaan!

Toimi nopeasti, tarjous voimassa vielä:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

hinta 79€ 59€

Haaste aktivoituu heti tilauksen jälkeen.

Materiaalit ovat käytössäsi 35 päivää tilauksen hetkestä.