Muuta hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti

Henkinen ja fyysinen hyvinvoinnin tasapaino johtaa kokonaisvaltaisiin tuloksiin

Astu suorituspaineista elämän
mahdollisuuksien äärelle

Re.Set-metodi ohjaa lempeästi tuloksiin, yhdistämällä tehokkaimmat menetelmät, joiden avulla onnistut. Ilolla ja rakkaudella kohti mahdollisuuksia ja terveempää elämää. Saavuta optimaalinen hyvinvointi ja suorituskyky tietoisilla valinnoilla.

SINULLE

Optimaaliset tulokset henkilökohtaisesti

Sinulle yksilöllisesti räätälöity ainutlaatuinen kokonaisuus. Ammattitaitoisella henkilökohtaisella valmennuksella saavutat takuuvarmasti tuloksia.

Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta ravintoon, liikuntaan, mieleen, tavoitteisiin tai palautumiseen liittyen? Tahdotko nostaa tuloksesi ja suorituskykysi uudelle tasolle? Olen apunasi. 

Henkilökohtainen konsultointi 60 min. 277€ (sis. alv. 24%). Kolme henkilökohtaista 45 min. valmennustapaamista etänä tai kasvotusten 597€ (sis. alv. 24%).

*Laajemmat valmennuskokonaisuudet räätälöidään tarpeesi sekä tavoitteidesi mukaan. Lopullinen hinta määräytyy kokonaisuuden mukaan.

Asiakkailta

Lyhyesti sanottuna olet harjoituksinesi, ohjelminesi ja olemassaolollasi parasta, mitä mulle on tapahtunut viimeiseen 20 vuoteen! Sanoisimpa jopa, että kulunut vuosi on ollut elämäni paras. Olet aivan varmasti paras valmentaja mitä maa päällään kantaa.

Tomppa

Näin hienossa kunnossa en ole ollut koskaan. Kiitos loistavasta menneestä vuodesta!! En ikinä olisi uskonut, mitä ihmeitä saatkaan aikaan. Jos joku olisi viime syksynä sanonut, että Maria, vuoden kuluttua saat ihailla habaa ja ihmiset kehuvat kauniisti muotoiltua selkääsi pikkujouluristeilyllä, niin olisin nauranut tälle väitteelle. Mutta siitähän tuli totisinta totta! En siis voi tarpeeksi kiittää, ihmeidentekijä!

Maria

 

En voi edelleenkään muuta sanoa kuin, että kiitos paljon kannustuksesta ja ohjeista. Tulen suosittelemaan kyllä lämpimästi personal traineria muillekin, sillä olen itse nyt todennut sen hyödyllisyyden. Ei sitä tässä kunnossa nyt oltaisi, jos en vuosi sitten olisi sinuun yhteyttä ottanut.

TL

 

Yleinen kuntotaso ja vireys ovat kehittyneet. Ketteryys ja jaksaminen ovat parantuneet huomattavasti. Verenpaine on laskenut normaalilukemiin ja leposyke on laskenut todella paljon – samoin paino. Jennin aktiivinen osallistuminen ja asian omaksi ottaminen ovat olleet oleellisia motivaation säilymisen sekä projektin etenemisen kannalta. Siitä erityinen kiitos.

JP

 

Aloitin keväällä kanssasi harjoittelun. Ja parempaa valmentajaa ei kyllä voisi saada. Olet inhimillinen repsahdusten sattuessa, mutta taas vaativa ja tsemppaat tekemään tulosta. Eikä treenit ole totisten touhua vaan välillä kyllä saa nauraa älyttömästi, ja sehän on henkiselle hyvinvoinnille tärkeää. Olet valmentajana mahtava ja oma itsesi, mutta myös treenien ulkopuolella olen saanut nähdä ja kokea ystävällisyytesi. Ja treenejä kyllä jatketaan seuraavaa tavoitetta varten.

Jaana

 

Painoni on pudonnut 10 kg ja lihasvoima lisääntynyt huomattavasti. Olen vakuuttunut siitä, että ilman Jennin ohjeita, kannustusta ja omaa korkealla olevaa motivaatiota en olisi saanut näin hyviä tuloksia aikaan. Jennin oma energinen olemus ja iloisuus tarttuivat myös itseeni. Hän on esimerkkinä erinomaisesta fyysisestä kunnosta ja sen positiivisesta vaikutuksesta mielentilaan ja jaksamiseen.

Tanja

 

Kun pienen arpomisen jälkeen vihdoin otimme yhteyttä sinuun, julkisuuden henkilöön, huomasimme sinun olevan asiantunteva ja kuunteleva. Otit huomioon meidän pienetkin halumme ja tahtomme. Ohjeet olivat helpot ja selkeät, varmistit että ymmärsimme varmasti kaiken sanomasi. Ohjelmat ovat olleet kovassa käytössä ja toimineet – siitä todisteena kunnon kohentuminen ja jaksamisen parantuminen. Oli myös hyvä, että projekti alkoi kevyesti lenkeilyllä. Ja mikä parasta syödä sai ja saa kunnolla eikä punniten joka ateriaa. Tulokset puhuvat parhaiten projektimme toimivuudesta, saavutimme tavoitteemme – painon pudotusta -23 kg ja -14 kg. Olit tavoitettavissa hyvin ja sinulla oli aikaa selvitellä meidän “ongelmia”. Toimit todella ammattitaitoisesti. Iso kiitos että näytit meille miten päästään alkuun kohti parempaa oloa. Tästä on ollut helppo jatkaa omin nokin.

Juha & Arja

VERKOSSA

Helposti ja mukavasti, missä ja milloin tahansa

Re.Set-verkkovalmennukset ovat oikea valinta sinulle, kun haluat ohjausta paikasta riippumatta, oman aikataulusi mukaan, siellä missä olet, silloin kun haluat.

Asiakkailta

En osaa oikein sanoin kuvailla miten onnellinen olen, että ilmoittauduin Jenni Levävaaran RE.SET -nettikurssille. Olin aluksi skeptinen, sillä en ole koko elämäni aikana ollut mukana missään vastaavassa. Olen aina ollut hoikka ja olen onnekas, että lähisuvun naisilla on hyvä ”aineenvaihdunta”-geeni. Täytettyäni 40-v huomasin kehossani silti muutoksia…

Olin painanut lasten jälkeen vähän yli 50 kg, 53 kg tais olla aikuispainoni, joka luonnollisesti iän myötä nousi pikkuhiljaa. Silti mitään isoja ponnisteluja tekemättä olin suht ok kunnossa ja painoni pysyi alle 60 kg. Tosiaan, kun täytin 40 tilanne muuttui pikkuhiljaa. Salakavalasti kaikki rupesi tarttumaan kehooni. Olin aina syönyt kaikkea, en noudattanut minkäänlaista erityisruokavaliota. Rakastin erityisesti suolaisia – sipsejä, juustoja, oliiveja, juustonaksuja. Toki söin terveellisesti, mutta välillä oli pahe-päiviä.

Korona keväällä 2020 havahduin, että kehoni on aivan turvoksissa, selluliittia on kertynyt jopa käsivarsiini. Mitkään vaatteet eivät mahtuneet. Päätin että, joko tyydyn uuteen pehmeämpään kroppaani tai teen jotain asialle! Liikuin enemmän luonnossa ja tein kotijumppaa, mutta söin edelleenkin normaalisti kaikkea ja herkuttelin silloin tällöin.

Kysyin ystävältäni ehtiikö hän tulla kanssani salille antamaan vinkkejä (hän oli toiminut joskus PT:näni), mutta hän oli kovin kiireinen ja laittoi vinkkejä viestillä, joilla pääsisin 1-2 kilosta eroon. Pari päivää myöhemmin hän soitti ja kertoi Jenni Levävaaran RE.SET -valmennuksesta, joka oli starttaamassa. Olin tosiaan hieman skeptinen ja epäilin itseäni, sillä en ollut koskaan ollut mukana missään vastaavassa ja ajattelin, että en tarvitse mitään kurssia. Mietin asiaa silti pari päivää ja päätin lähteä mukaan.

Innostuin heti Jennin ihanasta tyylistä pitää luentoja, tsempata, antaa vinkkejä ja tehtäviä. Jenni on ihanan aito ihminen, joka välittää kurssilaisistaan. Jenni osaa asiansa ja on mukaansatempaava ja positiivinen. Hän antaa todella hyviä ruokavinkkejä ja kaikki tehtävät ja jumpat on helppo tehdä kotona, puistonpenkillä tai vaikka veneen kannella. Noudatin Jennin antamaa ruokavaliota ja tein omassa tahdissa suht rennolla otteella päivittäiset liikuntatehtävät. Olin todella ihmeissäni, kun kurssin päätyttyä (3 vko) kroppa oli muuttunut todella paljon (paino pudonnut noin 5 kg). Jatkoin mielivalmennukseen ja nyt pari kuukautta myöhemmin olen laihtunut 8 kg, lantiolta on lähtenyt -11 cm ja vyötäröltä -7 cm!! Mahdun kaikkiin vanhoihin vaatteisiin ja olo on kerrassaan upea! Suosittelen Jennin valmennusta lämpimästi!

Tässä hieman plussia, joista erityismaininta
+maanläheinen
+helppo
+sopii kaikille, jotka kaipaavat vinkkejä ruokavalioon, liikuntaan ja hyvään oloon
+kannustava
+ammattitaitoinen
+empaattinen
+inspiroivia luentoja
+ryhmäläisten tuki

Jenny Åkerfeldt

 

Uusia tottumuksia Jennin ohjeiden mukaan takana neljä viikkoa ja muutos on huikea! Ensimmäinen verkkovalmennus, jonka vein kunnialla loppuun. Senttejä lähtenyt yhteensä 22,5 cm ympäri kehoa ja paino pudonnut 3,1 kg. Iho on elinvoimaisempi, kuin koskaan ja tummat silmänalusetkin ovat vaalentuneet huomattavasti. Lämpimästi suosittelen Jennin valmennusta, jos haluat saada tuloksia lempein muutoksin ilman tarkkaa kalorien laskemista ja tiukkaa saliohjelmaa. Jenni on ryhmässä aidosti läsnä. Valmennus auttoi itseäni ajattelemaan sitä, mitä kehoni oikeasti tarvitsee ja mikä sille on hyväksi. Muutos tapahtui huomaamatta ja samalla omaksuin elämääni niin paljon parempia tapoja. Kiitos Jenni! Tästä on niin hyvä jatkaa.

Niina Aaltonen

 

Lähdin Jenni matkaan juhannuksen jälkeen 22.6.2020 ajatuksella, että “No kokeillaan nyt tätäkin.” Lapseni ovat 8- ja 6-vuotiaat ja ennen heidän syntymäänsä painoni oli n. 59-60 kg.

Ensimmäisen raskauden jälkeen pääsin takaisin mittoihin, mutta toisen lapsen jälkeen “vauvakilot” olivat tiukemmassa ja töihin palattuani työelämä koki ison muutoksen ja kriisin, jonka myötä tunnesöin itseni lukemiin, joissa olin synnärille lähtiessä. Näitä kiloja olen yrittänyt pudottaa viimeiset n. 5 vuotta. Olen ollut muistaakseni kahdeksalla eri valmennuksella verkossa. Kaikissa valmennuksissa noudatin ohjeita, punnitsin ruokia päivästä ja viikosta toiseen. Liikunta ei ole ollut ongelma, sillä olen aina liikkunut paljon, toki pikkulapsi arjessa määrät vähenivät  mutta silti liikuin paljon. 

Itselläni on ollut nämä viimeiset 5 vuotta tavoitteena päästä takaisin 6-alkuiseen vaakalukemaan ja vaikka kyseessä ovat olleet alle 10 kg, niin niitä on ollut äärimmäisen vaikea pudottaa tai ainakaan ne eivät ole mihinkään pudonneet lukuisista nettivalmennuksista huolimatta. Oli turhauttavaa noudattaa esim. 12 viikkoa pilkun tarkkoja ohjeita ja tuloksena ehkä -2kg, jotka nekin nesteitä.

Tosiaan Jennin matkaan lähdin asenteella “kokeillaan nyt tääkin”. JA TÄMÄ ON TOIMINUT! Tänään minulla oli juhlapäivä, kun vaakalukema alkoi uudella ja siis pienemmällä kymmenluvulla. Tämä on ollut välitavoite ja vielä lopulliseen tavoitteeseen on ne kuuluisat viimeiset 5 kg. En siis enää pyri 59-60 kg, mutta 65 kg voisi olla tässä iässä passeli. Painoni on pudonnut juhannuksesta n. 6 kg ja kuinka helposti se onkaan sujunut! Ei ole tarvinnut punnita ruokia, vaan olen syönyt sen mikä hyvältä tuntuu. Pääasiassa pyrkinyt noudattamaan annettu ohjeita ja sen uskonkin olleen avain tähän onneen. Aina ja joka tilanteessa ei ole ollut mahdollista noudattaa ohjeita, mutta ne ovat poikkeuksia. Lisäksi olen myös herkutellut silloin tällöin ja nauttinut ravintolaillallisia sekä muutaman lasin viiniä. 

Todellisia oivalluksia on ollut! Oppimista riittää ainakin siinä, että olisin armollisempi itseäni kohtaan. On ollut mahtavaa huomata, että painon pudotus on mahdollista, vaikka tuntuu että viimeiset vuodet se on ollut pään takomista seinään kaikesta yrittämisestä huolimatta. On ollut kyllä niin epätoivoiset fiilikset, vaikka syönyt terveellisesti ennenkin jne.  Kiitos Jenni!

Äiti 38 v.

 

Lähdin mukaan Jennin valmennukseen melkein vahingossa. Ajatus omasta onnistumisestani oli melko heiveröinen, mutta samapa tuo oli, halusin koittaa miten ryhmässä tekeminen vaikuttaa ja tietysti Jennin ohjaus.

Muutin ruokarytmini Jennin suosituksiin ja noudatin neuvoja. Sain itselleni selkeät ja terveelliset ohjeet. Eipä tuossa mennyt kauaakaan, kun paino alkoi pudota ja oma liikkuvuuteni parantua. Jennin opastus ja kannustus teki ihmeitä jo ihan alussa. Paino lähti tippumaan huikeaa vauhtia ja kohta kun tämä valmennus on ohi, painoa pudonnut reilut 10kg.

Muutokseni alkaa kuulemma näkymään ja se innostaa jatkamaan. Ja, mikä on parasta, kaikki veriarvoni on pitkästä aikaa hienoissa lukemissa. Jennin ja ryhmän kannustuksella on suuri merkitys tähän onnistumiseen. Oma toimintani on vaikuttanut tyttäreeni, jolla on myös painoa tuossa sivussa tippunut noin 10kg.

Olen yllättänyt itseni ja läheiseni. Suuri kiitos Jenni ja ryhmäläiset!

Leena Warén

 

Iso lämmin suositus RE.SET:lle! Tämä on ollut todella hyvä ja kokonaisvaltainen paketti + Jenni on mahtava! Hyviä kunto-ohjelmia, liikkuvuuden parantamista, ruokavinkkejä, tietoa vaikka mistä ja verkkosettinä sopii erittäin hyvin omiin aikatauluihin (varsinkin nyt COVID19 aikana). Mistään, ainakaan itselle, kriittisestä ei ole tarvinnut luopua, mutta pienillä muutoksilla ja valinnoilla painoa karisee ja vireystaso kohenee. Itselle sopi erittäin hyvin mahdollisuus poimia tietoa/valintoja ja sitten soveltaa niitä. Ehdottomasti parhaita päätöksiä vuodelle 2020 oli lähteä tähän settiin mukaan!

Jani 74

 

Koin vakavan burnoutin ja kaikki kropan ja mielen toiminnot menivät nolliin. Olin aiemmin ollut urheilullinen ja suorituskykyinen mies. Olin juossut maratonin ja nostanut penkistä yli sata kiloa. Yhtäkkiä en pystynytkään harrastamaan liikuntaa kahteen vuoteen. Jos yritin, keho nosti kuumeen. Sen jälkeen jäin jumiin siihen passiivisuuden kierteeseen. Olisin jo pystynyt liikkumaan, mutta sisäinen motivaatio ei riittänyt yksin aloittamaan taas alusta. Kunto oli romahtanut ja lisäkiloja oli tullut joka puolelle. En enää ollut sama energinen ihminen kuin aiemmin.
Onnekseni törmäsin netissä tähän Jennin valmennukseen. Re.Set on ollut minulle juuri nimensä mukainen uusi alku. Olen päässyt Jennin lämpimän persoonan avustamana taas kiinni urheiluun ja terveelliseen ruokailuun. Vitsit että tuntuu hienolta, kun voin taas urheilla! Mieli on kiitollinen, kunsaan taas urheiltua ja tulokset ovat olleet huikeita. Paino on tippunut viisi kiloa ja lihasten määrä on kasvanut. Aerobinen kunto nousee kohisten, pystyn taas juosta! Kaikki työ pitää tehdä itse, se on selvää. Mutta jos mieli on riittävän avoin elämänmuutokselle, ratkaisevassa tönäisyssä Jenni voi auttaa. Minut ainakin Jenni sai työnnettyä sen kynnyksen yli. Kiitos!

Markus

 

Hieno kuusi viikkoa takana. Miten menikin nopeasti. Vatsa tykkää ja kiittää kun olen jättänyt sokerin ja vehnän pois. Huomattavasti energisempi olo ja unikin maittaa huomattavasti paremmin. Erittäin hyvät kokemukseset verkkovalmennuksesta. Tästä on hyvä jatkaa ja noudattaa edelleen hyvin opittuja tapoja. Suosittelen kokeilemaan. On niin mukava kun huomaa että vaatteisiin on tullut tilaa -6kg. Kyllä kannatti lähteä tähän mukaan.

Elina

YRITYKSELLESI

Vaikuttavia valmennuksia ja hyvinvointia lisääviä liikuntahetkiä.

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin rakentaminen tuo tuloksia koko organisaatiolle. Työyhteisön hyvinvointiin panostaessa sairauspoissaolot vähenevät ja työmotivaatio kasvaa. Energiatason noustessa myös viestintä sekä työilmapiiri paranevat. Tilaa yrityksellesi vaikuttavaa valmennusta ja elämyksellisiä liikuntahetkiä.

Asiakkailta

“Jennin esitys oli ajatuksia herättävä, antoi oivalluksia ja paljon hyviä eväitä elämään sekä erinomaisia vinkkejä oman kehon huoltoon. Kaikki järjestelyt olivat hyvin hoidettu ja tarjoilu oli erinomaista. Ilta oli todella onnistunut!”

”Ihana ilta, teki niin hyvää arjen keskellä. Ruoka oli maittavaa, Jenni muukaansa tempaavaa ja paikka loistava. Kiitos vielä paljon.”

 

“En tiennyt yhtään mitä odottaa mutta ilta oli todella antoisa, paikka siisti, mahtava salaattibuffa ja iloinen pirteä Jenni kruunasivat illan. Kaikilla tuntui olevan mukavaa. Kiitos piristyksestä!”

 

“Kiitos, tilaisuus ylitti odotukset. Tiukan työpäivän jälkeen todella virkistävä tapahtuma. Koko ilta oli täysikymppi!”

 

“Oli ehkä paras tämäntyyppinen tilaisuus ikinä, sekä hauskaa ja hyödyllistä! Iso kiitos!”

RAHGAMOSSA

Elämykselliset kokouspalvelut ja hyvinvointipäivät

Haluatko vetäytyä hektisestä arjesta keskelle luonnon voimaa ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä mystisessä Rahgamo Resortissa? Koe luonnonvoima ja vahvistu. Tunne maa jalkojesi alla ja anna virtaavan energian väkevöittää sinut. Rahgamo Resort tarjoaa elämykselliset puitteet kokouksille sekä tapahtumille.

Asiakkailta

Hyvin järjestetty hyvinvointipäivä. Hieno virkistyspaikka monipuolisine tiloineen, mahtavat maisemat ja todella hyvää ruokaa! Ehdottomasti uudestaan!

Pasi Kekki

Hyvinvointia ja iloista mieltä, lähteenä luonto sekä paikalliset tuotteet. Puitteet ovat mahtavat ja ympäristö rauhoittaa mielen. Täällä pystyy järjestämään vaikka minkälaisen tilaisuuden, palveluina myös erilaiset saunat ja mahdollisuus pulahtaa paljuun tai lampeen. Pitkospuita pitkin pääsee suolle ja laavulle.

Liisa Riihimäki

 

Upea, laadukas sekä rauhallinen keidas keskellä luontoa. Paikka, joka pitää itse kokea. Yritystapahtumiin ja juhliin erittäin loistavasti toimiva kokonaisuus.

Samuli Sala

 

Huh, oli hieno elämys varsinkin se yösauna ja hirvipizza! Sinun ja miehesi palveluasenne on silmin nähden kunnossa, 10+.

Maria Niemi

 

A relaxing weekend at Rahkamo Resort less than 90 kilometers from Turku. Det blev ett veckoslut med gång, streching (bla faskiorna, ugh!), bastu och avslappning med “äänikelloja”. För ägaren, PT:n Jenni Levävaara, är försås ren och hälsosam kost viktig liksom eteriska oljor för vårt välbefinnande. Jenny och maken Teros service är naturnära och personlig.

Barbara Heinonen

 

Tänään oli aivan mahtava hyvinvointipäivä Rahgamossa. Hyvää ruokaa, retki laavulle nokipannukahveille, saunomista ja uintia ym. ohjelmaa. Kaikenkaikkiaan ihana päivä. Kiitos Jenni ja Tero ja tietenkin aivan ihana pikku Aaron.

Kerttu Satola

 

Tunteikas ja hieno, toiveiden täyttämä, läheisten kanssa vietetty päivä. Talvinen sää, ravintola Armaan lämmin syli, taidolla tehty ruoka. Kiitos!

Minna Kynnysmaa

 

Dear Jenni and Rahgamo-Team, Thanks a lot for the awesome time we had at your resort. The food and the sauna was exceptionally well as well as the outdoor activities we could do!! Swamp football, golf, disk-golf and bow-shooting was a lot of fun! Very well managed and already happy to visit you again in Rahgamo. I will recommend it over here in Germany!

Daniel Schindler

 

Very special place to have a meeting or to hide out for a few days! I recommend warmly! The meeting arrangements were excellent, as well as all meals prepared from local ingredients. Our team played even football in the swamp… great fun! If you are interested in star gazing, Rahgamo provides nice dark skies. But remember to take you own telescope!

Ilmo Kukkonen

 

Kiitos miljoonasti eilisestä – meillä oli niin ihanaa! Kaikki oli täydellistä; puitteet, tunnelma, ruoka & juoma, Jennin luento, aktiviteetit. Ja teidän ihana energia oli todella sykähdyttävää.

Saimme niin paljon aikaan myös tiimien kehittämisessä, todellakin inspiroiva ympäristö on Rahgamo. Varmasti tulemme uudestaan.

Tutta Mäkinen, Newsec Advisory Finland Oy

 

Vanha kaveriporukkamme sai erinomaisen ylläpidon lokakuisena viikonloppuna Rahgamossa. Miljöö, aktiviteetit ja ruoka olivat huippuluokaa. Kerrassaan upea kokemus ja voin suositella kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain valtavirrasta poikkeavaa.

Sami Saarno

 

An hour from Turku, Tampere, and Pori, just over two from Helsinki, Rahgamo Resort is embraced in a woodland of spruce and birch, centered on a ponded spring, and a short walk from a wilderness wetland. Rahgamo Resort is the place for inspirational meetings, celebrations, and restoring holidays for as few as 2 and as many as 25. Heritage architecture opens to warm living spaces, the spring to a cool dip from the sauna, and wide paths to hundreds of acres of forest walks and views. Ever present in ever-lasting Finnish kelo wood, the feeling is of nature’s calm endurance. Thank you Jenni for awesome Saturday health lessons, beautiful surrounding and cozy athmosphere. Best regards to your family Tero and little Aaron.

J-P Ketonen

 

Suuri kiitos vielä eilisestä päivästä Rahgamossa!
Koko joukko sai ajattelemisen aihetta ja mahdollisesti uutta virikettä huolehtia itsestään.
Oli hienoa kuunnella ja osallistua innostuneeseen ja ammattitaitoiseen ohjaukseesi!

Paikka teki vaikutuksen ja niin teit sinäkin!
Kiitos!

Tiina Kaukonen

Tee elämäsi paras muutos nyt.