Re.Set Glow Challenge

Sulata selluliitti ja saavuta upea iho sekä energinen olo

 • Kun iho tuntuu ja näyttää terveemmältä, se lisää itsevarmuuttasi ja antaa sinulle uutta energiaa
 • Lisääntynyt itsevarmuus heijastuu myös muihin elämäsi osa-alueisiin, kuten sosiaalisiin suhteisiin ja työelämään
 • Tieto ravitsemuksesta, liikunnasta ja ihonhoidosta on arvokas pitkällä tähtäimellä, auttaen sinua ylläpitämään terveellisiä tapoja myös haasteen jälkeen

 • Re.Set Glow Challenge tarjoaa lähestymistavan, joka kattaa niin fyysisen ulkonäön, mielen hyvinvoinnin kuin terveellisen elämäntavan
 • Vapauta loistosi – löydät tasapainon, keveyden ja säteilevän minäkuvan!

Tarjoushinta voimassa vielä:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

hinta 88€

Voit aloittaa milloin vaan, haaste aktivoituu heti tilauksen jälkeen.

Materiaalit ovat käytössäsi 30 päivää tilauksen hetkestä.

Haasteesta tulee tuloksia!

Marjaanan kokemuksia haasteesta

Mitä mun kehossa tapahtuu??? Nyt vasta viikko 2 menossa ja kilot vaan karisee vaikka SYÖN 😍 Nämä setit on kyllä nyt syylliset tähän!

Suurin juttu on ehkä se, että uskaltaa syödä. Jatkossakin. Aikaisemmin tuntui, että kaikki syömäni ruoka tarttuu persiisiin ja jalkoihin ja nyt puntari näytti taas -500 g 😱 tämä on ihmeellistä!

Ja alko myös kuukautiset vuoden tauon jälkeen 😱 Luulin, että olen jo niin vanha että nämä jäi pois vaan erehdyin 😅

Olen niin onnellinen, että olen mukana haasteessa ❤️Kiitos!

Tehokas ja testattu ohjelma

Haasteemme perustuu tutkittuihin menetelmiin ja tehokkaisiin toimenpiteisiin, jotka auttavat vähentämään selluliittia ja parantamaan ihon ulkonäköä.

Helppo seurata

Päivittäiset tehtävät ja ohjeet ovat selkeitä ja helppoja seurata, joten voit integroida ne helposti osaksi päivittäistä rutiiniasi.

Sydämellinen ja ammattitaitoinen ohjaus

Jenni Levävaara on innostava ohjaaja, joka välittää todella terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Hänellä on vankka kokemus terveellisestä elämäntavasta. Hän auttaa sinua ymmärtämään kehosi tarpeita ja tukemaan sinua matkallasi kohti terveellisempiä valintoja.

Kestäviä tuloksia

Re.Set Glow Challenge haasteen tavoitteena on tarjota sinulle työkalut ja tiedot, joiden avulla voit jatkaa terveellistä elämäntapaa myös haasteen jälkeen.

Kukoista ulkoisesti sekä sisäisesti

Glow-haasteemme tarjoaa kevennystä kehoon ja hymyn kasvoillesi. Saat käyttöösi ruokavaliovinkit ja liikuntaharjoitteet, jotka on räätälöity selluliitin vähentämiseen ja ihon heleyden parantamiseen.

Heitä hyvästit selluliitille ja tervetuloa uudenlaiseen hyvinvointiin!

Onko tavoitteenasi sileämpi iho, kirkkaampi ulkonäkö ja lisääntynyt itsevarmuus? Re.Set Glow Challenge on 21 päivän matka kohti näitä tavoitteita. Ainutlaatuinen ohjelmamme on suunniteltu muuttamaan ihoasi ja aineenvaihduntaasi merkittävästi.

 

Re.Set Glow Challenge on enemmän kuin vain haaste – se on lupaus itsellesi. Lupaus kohentaa hyvinvointiasi, ulkonäköäsi ja tuntea olosi energisemmäksi. 

 

Re.Set Glow Challenge on suunniteltu kaikille, jotka haluavat parantaa ihonsa kuntoa, kirkastaa ulkonäköään ja tuntea olonsa energisemmäksi. Riippumatta siitä, missä olet matkallasi kohti parempaa itseäsi, tämä haaste tarjoaa sinulle työkalut ja tuen, joita tarvitset.

 

Koe, kuinka Re.Set Glow Challenge voi muuttaa elämäsi. Oletko valmis ottamaan askeleen kohti uutta, energisempää ja itsevarmempaa sinua? Liity nyt ja aloita matkasi kohti hehkuvampaa ihoa ja terveellisempää elämää!

Miksi valita juuri Re.Set Glow Challenge?

 1. Ihon kunnon parantaminen. Haaste keskittyy tehokkaisiin menetelmiin, jotka auttavat vähentämään selluliittia ja parantamaan ihon yleistä kuntoa ja heleyttä.

 2. Aineenvaihdunnan tehostaminen. Opit uusia tapoja edistää ja optimoida aineenvaihduntaasi, mikä voi johtaa parempaan energiatasoon ja auttaa painonhallinnassa.

 3. Henkilökohtainen kehitys ja itsevarmuus. Haasteen myötä vahvistavat itsevarmuuttasi ja tunnet olosi paremmaksi omassa kehossasi.

 4. Ruokavaliovinkit ja liikuntaharjoitteet. Saat käyttöösi reseptejä ja harjoitteita, jotka mukautuvat arkeesi ja elämäntyyliisi.

 5. Yhteisön tuki ja inspiraatio. Liittyminen yhteisöön, jossa muut jakavat samat tavoitteet ja haasteet, tarjoaa ainutlaatuista tukea ja motivointia.

 6. Uuden oppiminen ja itsetuntemuksen kasvattaminen. Haasteen aikana opit uusia asioita itsestäsi, terveellisestä elämäntyylistä ja siitä, miten ylläpitää positiivisia muutoksia pitkällä aikavälillä.

 7. Joustavuus ja mukavuus. Koska materiaalit ovat käytettävissäsi 30 päivän ajan, voit edetä omaan tahtiisi ja sovittaa haasteen osaksi päivittäistä elämääsi.

 8. Konkreettiset tulokset. Haaste on suunniteltu tuottamaan näkyviä tuloksia, mikä voi lisätä motivaatiotasi jatkaa terveellisiä elämäntapoja myös haasteen jälkeen.

 9. Kokonaisvaltainen hyvinvointi. Re.Set Glow Challenge keskittyy sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin, tarjoten kattavan lähestymistavan terveyteen ja hyvään oloon.

Tämä haaste on sinulle jos:

 • Tavoitteenasi on silottaa ja parantaa ihosi kuntoa
 • Haluat sulattaa selluliittia
 • Toiveenasi on hehkuva iho, säihkyvät silmät, parempi kunto ja terveet elämäntavat
 • Haluat nauttia elämästä terveenä ja energisenä
 • Tahtoisit elävöittää ruuansulatusta ja nestekiertoa
 • Motiivisi on kokonaisvaltainen hyvinvointi, intohimo ja palava elämänhalu
 • Olet nainen, joka arvostaa itseään

Motivaatiota ja vertaistukea yhteisöstä

Haasteen lisäksi pääset liittymään myös suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksiasi, kysyä lisätietoa ja lukea muiden osallistujien oivalluksista. Tsemppaava yhteisö auttaa saavuttamaan tavoitteitasi.

Valmentajanasi Jenni Levävaara

Jenni on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Tunnettu puhuja ja kouluttaja. Liikunta ja hyvinvointialalla hän on toiminut yrittäjänä yli 25 vuoden ajan. Jenni on valmentanut onnistunein tuloksin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lämpimin ja määrätietoisin ottein yritysjohtajia, kilpaurheilijoita, julkisuuden henkilöitä, painonpudottajia ja ennen kaikkea hyvinvointiinsa tavoitteellisesti panostavia henkilöitä.

Jenni on Suomen kokeneimpia ja pisimpään alalla vaikuttaneita kouluttautuneita Personal Trainereita, lisäksi hän on kouluttautunut mm. liikunnanohjaajaksi, lisensioitunut NLP kouluttajaksi, ravintovalmentajaksi, nivelliikkuvuuteen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi.

”Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.”

-Jenni Levävaara

Sinä ansaitset olla paras versio itsestäsi!

Tiedät, että olet täällä jostain syystä. Olet toteuttamassa itseäsi, rakastamassa ja jättämässä omat ainutlaatuiset jälkesi tähän maailmaan.

Kun kehosi, mielesi ja sydämesi on tasapainossa, voit olla paras versio itsestäsi. Voit rakastaa enemmän, toteuttaa unelmasi ja olla se kuka aidosti olet. Rakastu intohimoisesti omaan elämääsi.

Ole oma aito itsesi, kokonaisena, siinä viisaudessa, mikä sinussa on. Yhteys luontoon rakentaa yhteyttäsi omaan itseesi, sieluusi. Sinussa on jo kaikki.

Haasta itsesi ja lähde mukaan!

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

hinta 88€

Voit aloittaa milloin vaan, haaste aktivoituu heti tilauksen jälkeen.

Materiaalit ovat käytössäsi 30 päivää tilauksen hetkestä.