Re.Set Detox haaste

Kevyempi ja kirkkaampi olo 28 päivässä

 • Jätä hyvästit vetämättömyydelle ja väsymykselle
 • Poista kehosta myrkkyjä ja kuona-aineita, jotka tekevät olosta vetämättömän ja väsyneen

 • Paranna ruuansulatusta ja hillitse hiljaista tulehdustilaa, samalla heität hyvästit vatsavaivoille ja muille epämääräisille oireille

 • Löydä ruokavalio, joka ravitsee optimaalisesti sinun yksilöllistä kehoasi

 • Kukoista ulkoisesti sekä sisäisesti – Detox-haasteemme tarjoaa kevennystä kehoon ja hymyn kasvoillesi
 • Vapauta loistosi – löydät tasapainon, keveyden ja säteilevän minäkuvan!

Tarjoushinta voimassa vielä:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

hinta 88€

Voit aloittaa milloin vaan, haaste aktivoituu heti tilauksen jälkeen.

Materiaalit ovat käytössäsi 35 päivää tilauksen hetkestä.

Löydä tasapaino kehossasi ja mielessäsi

Tämä haaste auttaa sinua saavuttamaan kevyemmän olon ulkoisesti ja sisäisesti. Löydät oman voimasi ja sisäisen valosi, olet onnellisempi, energisempi ja terveempi – paras versio itsestäsi.

Hyvinvointia, keveyttä ja hehkua kesään

Jätä hyvästit jatkuvalle väsymykselle – tämä haaste auttaa sinua ylläpitämään hyvinvointia, hidastamaan ikääntymistä ja parantamaan kehosi toimintakykyä lempeästi.

Lisäät hyvinvointiasi terveellisellä ravinnolla

Vinkkejä ja tietoa luonnollisesta hyvinvoinnista sekä terveellisestä ravinnosta, joilla päivität tapasi sekä ruokavaliosi tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi sekä tuomaan lisää virtaa elämään.

Lasket stressitasojasi

Haasteessa saat yksinkertaiset ja lempeät menetelmät, jotka ovat kehitetty vähentämään stressiä, tehostamaan palautumista sekä lisämään elämäniloa.

Nautit elämästäsi

Haasteessa panostetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi, jotta voit nauttia elämästäsi enemmän kuin koskaan. Sinä olet sen arvoinen!

Anna kehollesi ja mielellesi täydellinen palautus!

Tuntuuko kehosi raskaalta? Kaipaatko uutta energiaa ja piristystä arkeesi? Re.Set Detox Challenge Jenni Levävaaran johdolla tarjoaa sinulle täydellisen tilaisuuden puhdistaa kehosi myrkyistä ja luoda terveellisempi, tasapainoisempi elämäntapa.

Jenni Levävaara on kokenut ja intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Hän opastaa sinua matkallasi kohti kehon ja mielen täydellistä palautumista. Jennin ohjeiden avulla voit saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset. 

Liity mukaan haasteeseen ja anna kehollesi ja mielellesi ansaittu raikas uusi alku. Saat tietoa terveellisistä elämäntavoista ja vertaistukea innostavassa yhteisössä. Re.Set Detox Challenge auttaa sinua saavuttamaan terveys- ja hyvinvointitavoitteesi ja luo pohjan kestäville muutoksille elämässäsi.

Tule mukaan tähän elämänmuutoksen matkaan Jenni Levävaaran johdolla ja koe, miten voit puhdistaa kehosi ja virkistää mielesi detoxin avulla.

 

Miksi valita juuri Re.Set Detox Challenge?

 1. Sydämellinen ja ammattitaitoinen ohjaus: Jenni Levävaara on innostava ohjaaja, joka välittää todella terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Hänellä on vankka kokemus terveellisestä elämäntavasta ja detoxin hyödyistä. Hän auttaa sinua ymmärtämään kehosi tarpeita ja tukemaan sinua matkallasi kohti terveellisempiä valintoja.
 2. Monipuolinen ohjelma: Re.Set Detox Challenge tarjoaa sinulle ravitsemusohjeita, herkullisia reseptejä, lempeää liikettä sekä rentoutumisharjoitteita. Haasteen avulla opit puhdistamaan kehosi sekä mielesi myrkyistä ja ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja.
 3. Kannustava ja luottamuksellinen ilmapiiri: Jenni on luonut haasteeseen kannustavan ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja turvalliseksi. Hän kannustaa sinua matkallasi kohti terveyttä ja hyvinvointia. Hän haluaa luoda haasteeseen yhteisöllisyyden tunteen, jossa voit jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea muiden osallistujien kanssa.
 4. Kestäviä tuloksia: Re.Set Detox haasteen tavoitteena on tarjota sinulle työkalut ja tiedot, joiden avulla voit jatkaa terveellistä elämäntapaa myös haasteen jälkeen.
 5. Inspiroiva ja innostava opetus: Jenni innostaa sinua matkallasi kohti terveellisempää elämää. Hän jakaa tietoa detoxin eduista, ravitsemuksesta ja terveellisistä elämäntavoista. Hän motivoi sinua asettamaan tavoitteita ja auttaa sinua saavuttamaan ne. Ohjeiden avulla pystyt luomaan kestäviä muutoksia elämäntapaasi. 

Hyvinvointia, keveyttä ja hehkua kesään - Liity mukaan Detox-haasteeseen ja löydä tasapaino kehossasi ja mielessäsi!

Haluatko saada uuden alun hyvinvoinnillesi? Unelmoitko keveämmästä olosta, hehkuvasta ihosta ja energisemmästä elämäntyylistä? Re.Set Detox haasteen valmis ohjelma on juuri sinua varten!

 

Tämä 28 päivän tehokas ja helppokäyttöinen detox-ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua puhdistamaan kehosi myrkyllisistä aineista ja palauttamaan sen luonnollinen tasapaino. Me tiedämme, että terveytesi on sinulle tärkeä, ja siksi olemme luoneet tämän ohjelman, joka on sekä tehokas että turvallinen.

 

Re.Set Detox haasteen valmis ohjelma tarjoaa sinulle selkeän ja helppotajuisen oppaan detoxin maailmaan. Saat yksityiskohtaiset ohjeet ruokavalion puhdistamiseen, ravintoa tukevat reseptit ja vinkit terveellisen elämäntavan ylläpitämiseen. Ohjelma on suunniteltu niin, että se sopii kiireiseenkin arkeesi, joten voit nauttia sen hyödyistä vaivattomasti.

 

Haaste on kehitetty vuosikymmenten kokemuksen pohjalta, joten voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen avun kehosi puhdistamiseen. Ohjelma tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan terveyteen, joka huomioi ravinnon lisäksi myös liikunnan, stressinhallinnan ja unen sekä mielen.

 

Kun liityt Re.Set Detoxin valmiiseen haasteeseen, saat myös arvokasta tukea ja kannustusta Facebook -ryhmästämme. Voit osallistua yhteisöömme, jossa voit jakaa kokemuksia muiden detoxaajien kanssa ja saada vinkkejä matkallasi kohti terveyttä. Lisäksi, me olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa, vastaamassa kysymyksiisi ja tukemassa sinua kohti tavoitteitasi.

 

Älä enää odota, ota ensimmäinen askel kohti terveempää ja energisempää sinua. Aloita valmis detox-haaste tänään ja koe, miten voit saavuttaa hyvinvoinnin unelmasi!

 

Tervetuloa RE.SET Detox-ohjelman pariin – anna kehollesi ansaitsemaansa huolenpitoa ja nauti terveemmästä elämästä!

Tämä haaste on sinulle jos:

 • Haluat lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia
 • Kaipaat enemmän iloa ja tasapainoa elämääsi
 • Haluat vinkkejä ja työkaluja kehon ja mielen hyvinvointiin
 • Elämässäsi on paljon stressiä
 • Haluat nukkua paremmin
 • Tarvitset vinkkejä palautumiseen
 • Haluat kehittää itseäsi
 • Toiveena on nostaa energiatasoja
 • Haluat olla paras versio itsestäsi

Motivaatiota ja vertaistukea yhteisöstä

Haasteen lisäksi pääset liittymään myös suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksiasi, kysyä lisätietoa ja lukea muiden osallistujien oivalluksista. Tsemppaava yhteisö auttaa saavuttamaan tavoitteitasi.

Valmentajanasi Jenni Levävaara

Jenni on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Tunnettu puhuja ja kouluttaja. Liikunta ja hyvinvointialalla hän on toiminut yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Jenni on valmentanut onnistunein tuloksin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lämpimin ja määrätietoisin ottein yritysjohtajia, kilpaurheilijoita, julkisuuden henkilöitä, painonpudottajia ja ennen kaikkea hyvinvointiinsa tavoitteellisesti panostavia henkilöitä.

Jenni on Suomen kokeneimpia ja pisimpään alalla vaikuttaneita kouluttautuneita Personal Trainereita, lisäksi hän on kouluttautunut mm. liikunnanohjaajaksi, lisensioitunut NLP kouluttajaksi, ravintovalmentajaksi, nivelliikkuvuuteen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi.

”Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.”

-Jenni Levävaara

Sinä ansaitset olla paras versio itsestäsi!

Tiedät, että olet täällä jostain syystä. Olet toteuttamassa itseäsi, rakastamassa ja jättämässä omat ainutlaatuiset jälkesi tähän maailmaan.

Kun kehosi, mielesi ja sydämesi on tasapainossa, voit olla paras versio itsestäsi. Voit rakastaa enemmän, toteuttaa unelmasi ja olla se kuka aidosti olet. Rakastu intohimoisesti omaan elämääsi.

Ole oma aito itsesi, kokonaisena, siinä viisaudessa, mikä sinussa on. Yhteys luontoon rakentaa yhteyttäsi omaan itseesi, sieluusi. Sinussa on jo kaikki.

Haasta itsesi ja lähde mukaan!

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

hinta 88€

Voit aloittaa milloin vaan, haaste aktivoituu heti tilauksen jälkeen.

Materiaalit ovat käytössäsi 35 päivää tilauksen hetkestä.