Suklaajäätelöpuikot, 6-8 kpl
Kuorrute:
Tee näin:
Liota cashewpähkinöitä kuumassa vedessä noin tunti tai yön yli jääkaapissa. Valuta ja huuhtele.
Lisää liotetut cashewpähkinät ja kookoskerma blenderiin vaahterasiirapin, vaniljan ja merisuolan kanssa. Sekoita, kunnes seos on täysin sileää. Lisää kaakaojauhe ja sekoita.
Kaada seos jäätelöpuikko muotteihin, lisää jäätelötikut. Laita pakastimeen yön yli. Kumoa täysin jäätyneet jäätelöpuikot leivinpaperin päälle.
Sulata suklaa kookosöljyn kanssa, lisää mantelirouhe. Kasta ja pyöritä jokainen jäätelöpuikko suklaassa ja aseta takaisin leivinpaperille. Palauta pakastimeen, jotta suklaa jähmettyy. Säilytä pakastimessa ilmatiiviissä astiassa. Nauti suoraan pakastimesta!
Vinkki! Ripottele päälle hieman sormisuolaa.