Jouluinen pähkinä-suklaa-crunch

Jouluinen pähkinä-suklaa-crunch

  • 150 g raakasuklaata 
  • 1 dl pähkinöitä (esim. cashew, manteli ja pekaanipähkinä sekoituksena)
  • 1/2 dl kuivattuja karpaloita tai goji-marjoja
  • 1 rkl kookossokeria
  • 1 tl kanelia
  • ripaus inkiväärijauhetta
  • ripaus neilikkaa
  • ripaus suolaa

Tee näin:

Paahda pähkinät kevyesti pannulla tai uunissa, jotta ne saavat lisää makua. Anna jäähtyä. Sulata raakasuklaa vesihauteessa. Sekoita pähkinät, kuivatut marjat, kookossokeri ja mausteet keskenään. Kaada pähkinä-marjaseos raakasuklaaseen ja sekoita hyvin. Levitä seos leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi. Anna kovettua jääkaapissa noin tunti ja leikkaa sitten paloiksi.