MELKEIN VALMISTA 90%

ODOTA VIELÄ HETKI!

Haluan antaa sinulle lahjan

[wps_upsell_image]

Haluaisitko vahvistaa keskivartaloasi, parantaa tasapainoasi ja vähentää selkäkipujasi

Re.Set Core verkkovalmennus on sinulle, jos:

  • Haluat vahvistaa keskivartaloasi: Etsit tehokasta tapaa kehittää keskivartalon lihaksiasi, parantaa tasapainoasi ja vahvistaa yleistä fyysistä kuntoasi.
  • Tarvitset lyhyitä ja tehokkaita harjoituksia: Sinulla on kiireinen aikataulu ja tarvitset nopeita, mutta tehokkaita treenejä, jotka mahtuvat päivittäiseen rutiiniisi.
  • Etsit kotona tehtäviä harjoituksia: Haluat treenata mukavasti ja joustavasti omassa kodissasi ilman erityisiä välineitä.
  • Tavoitteenasi on kokonaisvaltainen hyvinvointi: Olet kiinnostunut paitsi fyysisestä vahvuudesta, myös sen positiivisista vaikutuksista hyvinvointiisi ja arkielämääsi.
  • Arvostat asiantuntijaohjausta: Haluat luotettavan ja kokeneen valmentajan, kuten Jenni Levävaaran, ohjauksen ja tuen matkallasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia.

Hinta vain tässä ja nyt:

[wps_upsell_price]

TÄTÄ TARJOUSTA EI TULE TOISTA KERTAA!

Treenaa vahva ja näyttävä keskivartalo

6 viikon keskivartaloa vahvistava verkkovalmennus. Saat viikottaiset, nousujohteiset keskivartalotreenit sekä monipuolisesti liikkeitä syville, vinoille ja suorille vatsalihaksille.

Treenaa helposti kotona seuraamalla valmista ohjelmaa – ilman suurta vaivannäköä

Kaikki treenit ovat helposti seurattavassa videon muodossa. Treenataan yhdessä sinulle timmi vatsa!

Tämä on ainutkertainen tarjous!

Tämä tarjous on saatavilla vain tässä ja nyt. Toimi heti, sillä tällaista tarjousta ei ole tulossa uudelleen! Hinta vain:

[wps_upsell_price]