Re.Set Sleep

Kurssin tila
Ei vielä aloitettu
Hinta
79,00 €
Aloita tästä
This kurssi is currently closed

Uniopas- Tie Rauhalliseen Uneen

Kaipaatko parempaa unta ja levollisempia öitä? RE.SET Sleep -verkkovalmennukseen on koottu yhteen menetelmiä ja harjoitteita, jotka johdattaa sinut kohti rauhallisempaa ja virkistävämpää unta.

Tässä valmennuksessa löydät:

Käytännön Vinkkejä: Opit tehokkaita keinoja parantaa unen laatua ja helpottaa nukahtamista. Selkeät ohjeet ja helppokäyttöiset harjoitukset auttavat sinua luomaan säännöllisen unirytmin.

Unen Hygieenin Salat: Tutustu unihygieniaan ja oivalla, miten ympäristö, rutiinit ja elämäntavat voivat vaikuttaa uneesi. Saat konkreettisia vinkkejä, jotka auttavat sinua luomaan uniympäristön, joka tukee unta ja rentoutumista.

Eteeriset Öljyt Unen Ystävinä: Syvennä unta aromaterapian avulla. Opi käyttämään eteerisiä öljyjä oikein ja löydä ne, jotka edistävät rentoutumista, rauhoittavat mieltäsi ja auttavat kohti laadukkaampaa unta.

Rauhoittavat Harjoitukset: Tutustu syvähengityksen, meditaation ja progressiivisen lihasrentoutuksen voimaan. Harjoitukset, jotka auttavat päästämään irti stressistä ja valmistautumaan rauhalliseen uneen.

Uniopas tarjoaa avaimet parempaan uneen ja energisempään arkeen. Astu matkalle kohti levollisempia öitä ja herää uuteen päivään virkistyneenä ja valmiina kohtaamaan maailma.

Liity Unihaasteeseen ja herää virkeänä joka aamu!